SİVEREK'TE MOTOSİKLET KAZASI 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Siverek - Kahta yolunun 26. kilometresinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

SİVEREK'TE MOTOSİKLET KAZASI 1 ÖLÜ, 1 YARALI
29 Temmuz 2014 - 13:44

Siverek-feribot karayolunda meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybederken,1 kişi de ağır yaralandı.

Siverek-Feribot karayolu 20.Kilometresinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybederken,1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre Siverek istikametinden Feribot istikametine gitmekte olan M.K.(18) hâkimiyetinde bulunan 63 EZ 948 plakalı motosiklet direksiyon hâkimiyetini kaybederek, şarampole yuvarlandı.

Kazada motosiklet üzerinde bulunan sürücü M.K.(18) ve S. Ç. (23) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler 112 sağlık ve Jandarma ekiplerine bilgi verdi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Siverek Devlet hastanesine kaldırıldı. Siverek devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan S.Ç. (23) yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada durumu ağır olan sürücüsü ise Şanlıurfa’ya sevk edildi.

Kaza yerinde güvenlik önlemleri alan Jandarma ekipleri trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Kazada hurdaya dönen motosiklet ise karakola çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 6421 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı