Siverek'te Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki motosiklet hırsızlığı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Siverek'te Motosiklet Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında
05 Mart 2016 - 13:53




Siverek ilçesi Ayvanat Mahallesi Huzurkent Sitesindeki motosiklet hırsızlığı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Huzurkent sitesinde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yaşları 15 ile 20 arasında değişen 4 kişinin site bahçesindeki motosikleti götürdüğü gözüküyor. Görüntülerde hırsızlardan birinin çevreye kontrol ettiği, diğerlerinin ise site içerisindeki motosikleti kilitli olup olmadığını kontrol ettikleri görülüyor. Şahıslardan birinin yanında getirdiği demir makasla motosikletin güvenlik kilidini kırarak motosikleti çalıştırmadan siteden hızla uzaklaştıkları görüntülere yansıdı.

Hırsızların rahat tavırları güvenlik kamerasına yansırken, site sahipleri son bie ay içerisinde sitelerinde toplam 5 adet motosikletin çalındığını ileri sürdü.

Mahallelerinde hırsızlık olayının artığına dikkat çeken Mahalle sakinlerinden Bülent Güney, "Mahallemizde olan hırsızlık olayları son bir ay içerisinde çok arttı. Geçen aylarda yeni almış olduğum motosikletim çalınmıştı. Dün gecede yine sitemizden komşumuza ait motosikleti çaldılar. Emniyet güçlerinden bu hırsızlık olaylarının aydınlatmasını istiyoruz. Mahalleli olarak hırsızlık olaylarından çok tedirginiz. Elimizden hiç bir şey gelmiyor. İnşallah mağduriyetimiz bir an önce giderilir." dedi.

İlçede son zamanlarda hızla artan araç ve motosiklet hırsızlıkları vatandaşları mağdur ederken, hırsızlık zanlılarının rahat hareket etmesi ilçedeki güvenlik zafiyetini gözler önüne serdi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3913 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması