Siverek'te meal sınavı yapıldı

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Ufka Yolculuk Meal sınavı yapıldı.

Siverek'te meal sınavı yapıldı
26 Mart 2017 - 21:35

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 5’incisi yapılan Ufka Yolculuk Meal Yarışması, Türkiye ve 75 ülkeden yaklaşık 588 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Siverek'teki sınav Hürriyet Caddesin'deki Yusuf Sami Kız Anadolu Lisesi ile Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi. Sinava yaklaşık bin 800 kişi katıldı.

Ufka yolculuk Meal Sınavı Siverek Koordinatörü Mehmet Ali Gedikli, sınav hakkında yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde düzenlenen sınava ilginin yoğun olduğunu belirterek, " Allah'ın Kelamını anlama yolunda her çaba değerlidir. Bu sınavla beraber bu yıl ilçemizde Kuran'ı Kerim Meali alanında 3 sınav uygulanmış oldu.İlki Aralık ayında İkra Der tarafından düzenledi.İkincisi Egitim Bir Sen Siverek Şubesi tarafından şubat ayında duzenlendi.Üçüncüsüde bugün Ufka Yolculuk tarafından duzenlendi. Kur'an hizmetleri için hayırlı ve bereketli bir yıl oldu. Yarışmanın sonucunda başarılı olanlara umre ziyareti ve İslam ülkelerine beş günlük gezi ile çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmanın sonuçları nisan ayında açıklanacak." dedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2513 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi