SİVEREK'TE MAVİ KAPAK KAMPANYASINA DESTEK

“Umutla Yürüyorum” Projesi kapsamında Siverek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri mavi kapak topladı.

SİVEREK'TE MAVİ KAPAK KAMPANYASINA DESTEK
28 Mayıs 2014 - 10:07

Şanlıurfa’da, Toplum Destekli Polislik (TDP) birimi, engellilere destek amacıyla başlatılan ‘Mavi Kapak’ kampanyası kapsamında ‘Umutla yürüyorum’ projesi Siverek ilçesinde de destek gördü.

İlçenin Kale mahallesinde bulunan Anadolu İmam hatip lisesi öğrencileri yaklaşık olarak bir yıldır yürüttükleri çalışmalar neticesinde mavi kapak topladı.

Okulda görevli Öğretmen Neslihan Dönmez ve öğrencileri hummalı bir çalışma örneği sergileyerek mavi kapak topladı. Gazetecilere açıklama yapan dönmez, “3 yıldır mavi kapak kampanyasına katılıyorum. İlk yıl Ege Üniversitesinin düzenlediği kampanya ya katıldım. İkinci yıl ise bir öğrencimize yardım amacıyla kampanya ya katıldım. Son olarak ta ise Şanlıurfa Emniyet müdürlüğünün başlattığı “Umutla Yürüyorum” projesine öğrencilerimle birlikte katıldım. Çalışmalarımız neticesinde topladığımız kapakları Siverek ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik bürosuna teslim ediyoruz. Kampanyada desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okul öğrencileri ise, bu kampanya ya katıldığımız için mutluyuz. Topladığımız mavi kapaklarla, engelli vatandaşlarımızın faydalanması bizleri mutlu ederken, bu saya de insanlara faydalı olmak ve insanların bir kapak deyip geçmemeleri o kapağın insanların hayatında nasıl gülücük açtığını, insan ancak duygudaşlık yaparak anlayabiliyor. İnsanlar bilinçli bir şekilde hareket ederse, daha çok insanın yüzü gülecektir dediler.


Bu haber 2812 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...