SİVEREK'TE LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde 'Salon Sporlarını Geliştirme Projesi' kapsamında ilçede 'Liselerarası Futbol Turnuvası' start aldı.

SİVEREK'TE LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
23 Şubat 2012 - 18:39
İlçenin Firkan Tüysüz Stadyumunda 5 takımın katılımıyla başlayan futbol turnuvasında ilk olarak 4 takım karşı karşıya geldi. Yapılan maçlarda, Mustafa Kemal Lisesi, Endüstri Teknik Meslek Lisesini 1-0 yendi. İkinci maçta Anadolu Meslek Lisesinin sahaya çıkmaması sonucu Türk Telekom Lisesi takımına 3–0 hükmen mağlup oldu.

Konuyla ilgili İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sergi yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’İlçemizde 'Salon Sporlarını Geliştirme Projesi' kapsamında liselerimizde öğrencilere yönelik başlatılan futbol turnuvasında gençlerimizi sportif faaliyetlere yöneltmek ve liseler arasında kaynaşma sağlamak amacıyla böyle bir müsabaka düzenledik. Turnuva 5 lisenin katılımıyla başladı. Turnuva bir hafta boyunca devam edecek. Müsabakalarda elemeler sonucunda grupta dereceye girecek olan bir takım il genelinde düzenlenecek olan bölgeler arası lise turnuvasında ilçemizi temsil edecek’’ dedi.








Bu haber 3448 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu