Siverek’te Kutlu Doğum Hazırlıkları Sürüyor

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 10 Nisan 2016 tarihinde düzenlenecek kutlu doğum etkinliği için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Siverek’te Kutlu Doğum Hazırlıkları Sürüyor
06 Nisan 2016 - 08:02

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 10 Nisan 2016 Pazar günü, saat 13.00’te, Üçgen Parkın yanındaki mevlit alanında düzenlenecek kutlu doğum etkinliği için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu yıl “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed” teması ile düzenlenecek etkinlikte, Kur’anı kerim ziyafeti, Hz. Muhammed’in hayatından kesitler, şiirler, ilahiler, Mevlidi Şerif ve tiyatro gösterisi düzenlenecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu Siverek Koordinatörü Hüseyin Şeker, kutlu doğum hazırlıklarına 1 ay öncesinden başladıklarını belirterek, etkinlikler kapsamında yaptığı çalışmaları şöyle özetledi. “Siverek halkını etkinliğimize davet noktasında, Adnan Menderes Bulvarı, Hürriyet Caddesi, Esmerçayır Caddesi, Şair İbrahim Rafet Caddesi ve Cumhuriyet Caddelerine davet brandaları astık. Ayrıca işyeri ve reklam panolarına 2 bin adet afiş asıldı. Perşembe günü ise esnaflarımıza 6 bin adet peygamber efendimizin hayatını anlatan kitap dağıtacağız. Cuma günüde 30 bin el ilanı dağıtarak, anons arabalarımızla halkımızı etkinliğimize davet edeceğiz” dedi.

Birileri Vahşete Çağırırken, Bizler Rahmete Çağıracağız

Birileri insanları ölüme, zulme, vahşete, teröre, huzursuzluğa, korkuya çağırırken; birilerinin de insanları Hz. Muhammed’i anlamaya çağırması gerektiğini belirten Şeker, “ Bugün bizler peygamber efendimizi insanlara anlatmak için çeşitli vesileler arıyoruz. Bu vesileler Hz. Peygamberi anımsatan her türlü etkinlik olabilir. Bizler bu vesilelerle insanlarımıza peygamberimizi anlatacağız. İnsanlığın kurtuluşunun O’nun hayatını örnek almakla olacağını tüm dünyaya haykıracağız. Birileri, insanları vahşete çağırırken, bizler insanları rahmete davet edeceğiz” dedi

Çocuğu, Genci, Yaşlısı Herkesi Etkinliğimize Davet Ediyoruz

Peygamber Sevdalıları platformu tarafından 2006 yılından beri Siverek’te kutlu doğum etkinlikleri düzenlediklerini belirten Şeker,” Bu yıl başta Avrupa olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında kutlu doğum etkinlikleri düzenleyeceğiz. Siverek ilçemizde, peygamber sevdalısı halkımız her yıl daha büyük bir coşkuyla etkinliklerimize iştirak ediyor. Geçen sene hava yağışlı olmasına rağmen etkinliğimize binlerce peygamber sevdalısı katılarak bizleri çok duygulandırdı. Allah’ın izniyle bu yılda tüm halkımızı çocuğu, genci, yaşlısı ile etkinliklerimize davet ediyoruz.

Haber Merkezi


Bu haber 2640 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...