SİVEREK'TE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNİN ARDINDAN

Lütfü yalgı Siverek AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Hazreti Muhammed'i anma etkinliğinin yankıları sürüyor.

SİVEREK'TE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNİN ARDINDAN
21 Şubat 2012 - 22:02

İlçenin Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe binlerce Sivereklinin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Millettekileri Zeynep Uslu Karahan ile Mehmet Kasın Gülpınar katılmıştı.


Kapalı spor salonunda erkek ve kadınların ayrı tribünlerde oturduğu anma programına yaklaşık beş bin kişi katılmıştı. AKP Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Uslu Karahan Salonda Eşarp Takarak programı dinledi.


Kurani kerimin okumasının ardından konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar Muhammed’den muhabbet oldu hâsıl, Muhammedsiz muhabbetten ne hâsıl, sizleri Allahın Muhammedi ile selamlıyorum, ben burada milletvekili sıfatımla hitap etmekten hayâ ederim, beni hastel kadar dünyevi makama sahip olmuş bir ümmeti Muhammed olarak kabul ederseniz bir iki kelime arz etmek istiyorum. Bu mübarek günlerde yüce rabbimden yegâne dileğim, Allah bu memleketin insanlarına ve bu insanların kalbine Hz Resululah’ın muhabbetini doldursun inşallah.’’ Dedi.


Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Şanlıurfa AKP milletvekili Zeynep Uslu Karahan şöyle dedi.’’ Bizler bu gün burada partimizin düzenlemiş olduğu bir etkinlikteyiz, bu gün siyaseti değil, Hz Muhammed’in Muhammed sevgisini paylaşmak için buradayız, komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisi şerifi hatırlamak için buradayız,’’ dedi. Konuşmaların ardından sahneye çıkan yerel sanatçılar çeşitli ilahiler okudu.


 









Bu haber 2111 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması