SİVEREK'TE KAVGA: YARALILAR VAR

 
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Yuvar köyünde köylüler arasında meydana gelen kavgada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.(GÜNCELLENDİ)

SİVEREK'TE KAVGA: YARALILAR VAR
22 Aralık 2010 - 13:43
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine 10 km. uzaklıkta bulunan Yuvar köyünde daha önce aralarında husumet olan akrabalar arasında çıkan taşlı sopalı kavgada iki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edindiğimiz bilgiye göre, Yuvar köyünde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan anlaşmazlık sonucu Şeyhmus G. ve çocukları köye terk ederek şehir merkezine yerleşti. Daha sonra köylerindeki evlerinin yıkıldığı bilgisini alan Şeyhmus G.’nin yakınları Kasım G. Ve Halit G. araba ile köye gitti. Köy girişinde yolları kesilerek taşlı ve sopalı saldırıya uğradığı iddia eden Kasım G. Ve Halit G. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı halde kendi imkânlarıyla Siverek Devlet Hastanesine gelen yaralılar tedavi altına alındı.. Yaralı yakınlarından Hamza G. Konu hakkında yaptığı açıklamada şöyle dedi “Aramızdaki anlaşmazlıklardan dolayı ilgili mercilere dilekçe vererek mağduriyetimizi dile getirdik. Bize kimse sahip çıkmadığından kendi köyümüzü terk etmek zorunda kaldık. Yetkililerden istediğimiz şikâyetçi olduğumuz şahıslar hakkında bir an önce yasal işlem yapılmasını istiyoruz” dedi.

Jandarmanın konu hakkındaki soruşturması devam ediyor


Siverek Gençlik Haber

Bu haber 1820 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu