Siverek'te kardeşlik turnuvası sona erdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kardeşlik turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona erdi.

Siverek'te kardeşlik turnuvası sona erdi
09 Nisan 2017 - 17:07





Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA-DER) tarafından lise öğrencileri arasından düzenlenen kardeşlik turnuvası bugün düzenlenen final maçı ve ödül töreni ile sona erdi.

İlçenin Bahçelievler Mahallesinde bulunan Efor Halı Saha Tesislerinde düzenlenen turnuvaya 200 lise öğrencisi ve 20 takım katıldı. Yaklaşık 1 ay süren turnuva sonunda bugün oynanan final maçında Şehit Aytaç Baran ile Şehit Muhtar Ömer takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona dostluk havasında geçen final maçını Şehit Aytaç Baran takımı 9- 1 kazanarak şampiyon oldu.

Ödül törenin öncesinde turnuvaya katılan oyuncular söylenen marşlar eşliğinde saha içerisinde halay çekti. Düzenlenen ödül töreninde her iki takım oyucularına ve turnuva destekçilerine plaket ve ödül verildi.

Turnuvaya katılan oyunculardan İsa Dikeç maç sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, “Programı düzenleyen İkra-Der yöneticilerine teşekkür ederim. Turnuvanın amacı kardeşliktir, sonuna kadar bu amacı destekliyoruz. İnşallah bu gibi programların devamı gelir”

Turnuva koordinatörü Mustafa Sımak ise yaptığı turnuva sonunda yaptığı açıklamada,” Turnuva dostluk havasında geçti. 20 takımın mücadele ettiği final maçı ile sona erdi. Katılım gösteren tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun”

İkra-Der Başkan Yardımcısı Hüseyin Şeker, turnuvaya katılan tüm oyuncuları tebrik ederek, “Bu turnuvanın neticesinde bunu gördük ki, bugün kötü amaçlarla kullanılabilen futbolun İslam kardeşliğine vesile olabileceğine şahitlik ettik. 200 gencin katıldığı turnuvanın sonuna geldik. İnşallah kaybedeni olmayan bu turnuvaların devamı gelecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”

İkra-Der Başkanı Abdulgafur Karaca bu tür turnuvalara devam edeceklerini belirterek, “Futbol turnuvasına katılan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Onların ayaklarına ve yüreklerine sağlık, birbirlerini kırmadan, incitemeden, birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde bir futbol turnuvası yapılabileceğini gösterdiler” dedi.

Ödül törenin ardından turnuvaya katılan oyuncular halı sahada hatıra fotoğrafı çektirdi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ

MOBİL İÇİN VİDEO


Bu haber 3342 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü