SİVEREK'TE KAPANAN YOLLAR AÇILDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hafta sonu etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan mahalle yolları yapılan çalışmalar sonucu açıldı.

SİVEREK'TE KAPANAN YOLLAR AÇILDI
23 Mart 2015 - 07:39

Siverek ilçesinde cumartesi gecesi başlayan yoğun kar yağışı, kırsal alanda bulunan birçok mahalle yolunun kapanmasına neden oldu. Mahalle muhtarlarının başvurusu üzerine harekete geçen Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Güvercin Mahallesi ile Kartal ve İnançlı sokaklarında kardan kapanan yolları açtı.

Mahalle muhtarının kendilerini arayarak mahsur kaldıklarını bildirmeleri üzerine kapanan yollarda çalışma başlattıklarını belirten Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Kardeş , "Sabah saat 06.00 sıralarında Güvercin Mahallesi muhtarı yollarının kapandığını iletmesi üzerinde iş makinelerimiz ile gelerek kapanan yollarda çalışma başlattık. Güvercin Mahallesi ile bu mahallemize bağlı Kartal ve İnançlı sokaklarının kapanan yollarını açtık. Yollarının kapalı olduğunu bildiren alanlara giderek çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi

Haber Merkezi


Bu haber 2231 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü