SİVEREK'TE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Siverek Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle kan bağış kampanyası düzenlendi

SİVEREK'TE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
26 Ocak 2016 - 13:17

Siverek Belediyesi ile Türk Kızılay’ı Şanlıurfa Şubesinin düzenlediği ‘Kan Hayat Kurtarır, Kan Verin’ kampanyasına yoğun ilginin olduğu bildirildi.

Siverek Belediyesi Yaşam Merkezi’nde organize edilen kampanyanın 2 gün süreceği ve kampanya süresince 500 ünite kan bağışının beklendiği belirtildi. Sabah saat 09.00’da başlayan kan bağışının akşam saat 16.00’ya kadar süreceği ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, “Kızılay ile birlikte düzenlediğimiz kan bağış kampanyasında amacımız kan bağışıyla ilgili bilinci topluma yaymak, kan vermenin ülkemizde halen önemli bir ihtiyaç, toplumsal anlamda da bilinçli bir seviyeye gelmediğini görüyoruz. Belediyemiz bu alandaki özellikle sağlık alanındaki bu bilincin gelişmesinde kan ihtiyacının karşılanmasında ayrıca bireysel anlamda da kan vermenin kişinin sağlığı açısından öneminin anlatılmasında bu amaçla bu kampanyayı düzenledik. Benzer kampanyaları inşallah belli periyotlarla Kızılay’ımızın bu konudaki standartları, kuralları veya zaman periyodu ne ise biz her zaman kendilerinin yanında olacağız. Hem ilçe bazında hem de bizim dışımızdaki diğer STK ve paydaşlarla birlikte bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi




Bu haber 2349 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem