SİVEREK'TE İLAHİ KONSERİ DÜZENLENDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Başkanlığı tarafından ilahi konseri düzenlendi.

SİVEREK'TE İLAHİ KONSERİ DÜZENLENDİ
24 Haziran 2015 - 13:20





Siverek’te, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Başkanlığı, Siverek Belediyesi’nin katkılarıyla Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Hürriyet Caddesi üzerindeki tören alanı yanında, teravih namazının ardından ilahi konseri düzenledi. Grup Dergahın katıldığı konserde semazen gösterisi beğeni ile izlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, daha önce düzenlenen olaylı Mustafa Ceceli pop konserinde olduğu gibi bu etkinlikte de konser alanında gerekli düzenlemeleri yapmadığından dolayı erkek ve kadınlar iç içe konseri izlemek zorunda kaldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri yetkilisi Murat Müjdeci, konsere ailece katılanların ailesi ile birlikte piknik havasında konseri izlediğine dikkat çekerek, geniş katımlı etkinliklerde bu konuda gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Başkanlığı tarafından 26 Haziran’da Grup Tillo, 8 Temmuz tarihinde ise Murat Belet konserleri düzenlenecek.

www.siverekgenclik.com

Foto: Eyyüp Sarı




Bu haber 3248 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu