SİVEREK’TE ESRAR VE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRLDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde polis tarafından yapılan uygulamalarda 2 ayrı araç içerisinde 65 kilo 120 gram esrar ile 9 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi göz altına alındı.

SİVEREK’TE ESRAR VE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRLDİ
30 Ekim 2013 - 14:23

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Siverek- Diyarbakır Karayolu'nda bulunan Selimpınar uygulamasında yapılan denetimlerinde bir araç içerisinde 65 kilo 120 gram esrar ele geçirilirken, araçta bulunan Y.Ç. isimli şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili yapılan araştırmalarda bu olaya yardım eden ve öncü olduğu tespit edilen aracı kullanan E.G’ de polis tarafından yakalandı. Siverek Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan Y.Ç. ve E.G., "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Diğer operasyonda ise polis ekipleri gelen ihbar üzerine bir seyahat firmasına ait aracı takibe aldı. Siverek-Diyarbakır yolu üzerinde durdurulan otobüste C.M.'ye ve M.D.'ye ait bagajda yapılan incelemede 9 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Haber Merkezi


Bu haber 2714 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı