SİVEREK'TE ENGELLİLERE İNGİLİZCE KURSU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce engellilere yönelik İngilizce

SİVEREK'TE ENGELLİLERE İNGİLİZCE KURSU
31 Aralık 2009 - 09:24
Kursu açıldı.

İlçenin Hürriyet Caddesi Engelliler Derneğinde açılan İngilizce Kursuna ilginin büyük olduğunu belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Tüysüz yaptığı açıklamada şöyle dedi ’’İlçeye yararlı olmak için ilk başta bayanlara yönelik cenaze tıkama kursu başlattık. Bu günde ilçede ikinci bir ilki gerçekleştirmek için engellilere yönelik İngilizce kursu başlattık.
 
Tüysüz bu güne kadar engellilere yönelik böyle bir etkinliğin yapılmadığını belirterek şöyle devam etti’’ kurs toplam 100 saatlik bir kurs. Cumartesi, Pazar günleri günde beş saat verilecek. Kurs Mart ayının sonunda devam edecek’’ dedi.

Engelli Kursiyerler kendilerine bugüne kadar böyle bir imkânın sağlanmadığını belirtip, böyle bir kursun açılmasını gerçekleştiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve yetkililerine teşekkür ettiler.

İngilizce Kursu Öğretmeni Ceylan Çiçen, kursiyerlerin İngilizce dilini öğrenmeleri için çok istekli olduklarını diyerek, ders boyunca İngilizce konuşuyoruz. Dersi anlatırken hep şunu düşünüyorum, her insanın bir engelli adayı olduğunu belirtti.




Bu haber 2337 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek