SİVEREK’TE ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezleri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi.

SİVEREK’TE ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
03 Aralık 2013 - 20:18

ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde faaliyet gösteren 5 özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi'nde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, rehabilitasyon merkezinde görevli öğretmenler, engelli öğrenciler ve engelli öğrenci yakınları katıldı.

Etkinlik rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Daha sonra  kurumlarda eğitim görmekte olan fiziksel ve zihinsel engelli öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sergilendi.

Etkinlik hakkında konuşan rehabilitasyon merkezi müdürleri Hüseyin Şeker ve Serhat Avcı yaptıkları açıklamalarda bu etkinlikle amaçlarının engellilerin topluma kazandırılması olduğunu bu amaçla çalışmalara devam edeceklerini söylediler.



www.siverekgenclik.com






Bu haber 2899 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem