SİVEREK'TE ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ENGELLİLERE YEMEK VERİLDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli hemşerilerimiz ilçenin tarihi

SİVEREK'TE ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ENGELLİLERE YEMEK VERİLDİ
07 Aralık 2009 - 16:25
Cudi Paşa Konağında Belediye Başkanının verdiği yemekte bir araya geldi.
           
Engellilere verilen yemeğe ilçe Kaymakamı Hamza Erkal, İlçede bulunan Bedensel Engelliler Derneğinden 30 engelli vatandaş ve İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak katıldı. Yemek öncesi İlçe Kaymakamı Erkal ve Belediye Başkanı Bucak engellilere karanfil dağıttı.
      
Verilen öğle yemeğinde bir araya gelen engelliler eksiklerini dile getirerek, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’tan 4 lastikli motosiklet isterken, İlçe Kaymakamından Engelliler Basket Takımı için tekerlekli sandalye talebinde bulundular.
             
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak "engellilerimizin daha rahat ve engelsiz bir ilçede yaşamaları için her türlü çabayı sarf ediyoruz son olarak bizden talep ettikleri motosikletlerden 13 adet alıp hediye edeceğiz" dedi.
             
İlçe kaymakamı Hamza Erkal ise en kısa sürede 10 adet tekerlekli sandalyeyi Kaymakamlık olarak alacaklarını belirtti.
            
Öğle yemeğinin ardından bedensel engelliler Belediye Başkanına örnek bir adet motosiklet göstererek aynısından istediklerini belirtirken, kaymakam Erkal ve belediye başkanı Bucak aracı inceleyerek aracın sahibi engelli vatandaşlarla konuştu.
Bu haber 2916 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı