SİVEREK'TE DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Doğal Gaz çalışmaları başladı. İlçede Doğal Gaz döşeme çalışmalarına başlayan

SİVEREK'TE DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
14 Ağustos 2010 - 07:43
Urfa Gaz Firmasının, İlçenin Yenişehir Mahallesinde çalışma ofisinin açılışı yapıldı.
 
Yapılan açılışa İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile Urfa Gaz Bölge Müdürü Mustafa Erdoğdular katıldı.
  
Ofis açılışından önce çalışmalarla ilgili bilgi veren Siverek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Selahattin Özdoğan, Çağımızda en temiz ve ucuz enerji kullanımının Doğal Gaz olduğuna dikkat çekerek çalışmaların Siverek halkına yarar getireceğini belirti.
  
Urfa Gaz Bölge Müdürü Mustafa Erdoğdular, Siverek İlçesindeki Doğal Gaz döşeme çalışmalarının başladığını belirterek şunları belirtti ’’Doğal Gaz tüketimi diğer enerji tüketimlerinden daha ucuz bir enerji olduğu  için vatandaşların Doğal Gaza olan talepleri her geçen gün artıyor. Siverek Belediyesi ilçede yapılacak Doğal  Gaz döşeme çalışmalarına  tem destek veriyor. Çalışmalarımıza Yoğunca Köyü yakınlarında  kuracağımız alçak basınç deposunun yapılmasıyla başlandı. Yaklaşık 3 ay içinde bu depomuzun yapımı tamamlanacak" dedi.
     
Doğal Gaz çalışmalarının ilk başlarda ilçenin Yenişehir ve Ofis Mahallerinde  başlanacağı belirtildi.  
      
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bucak  her şeyin daha çağdaş ve güzel bir Siverek için yapıldığını, daha çağdaş ve modern bir Siverek oluşturmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Bu haber 2948 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması