SİVEREK'TE CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen resepsiyona yöresel giysileri ile katılan bazı vatandaşlar, resepsiyona renk kattı. (VİDEO-FOTO GALERİ)

SİVEREK'TE CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU
29 Ekim 2010 - 18:32
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Cumhuriyetin 87. yıl dönümü münasebetiyle Siverek Kaymakamlığı tarafından özel bir düğün salonunda halka açık resepsiyon düzenlendi. Saat 19.00’da başlayan resepsiyona Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve eşi, İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve eşi, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Ali Uçarı ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri ve eşi, kurum amirleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri, gelen misafirleri kapıda karşılayarak misafirlere çiçek hediye etti.

Resepsiyonda İlkler Yaşandı

Resepsiyona bazı vatandaşların yöresel kıyafetleri ile katılmaları resepsiyona renk kattı. Resepsiyon boyunca misafirlere meşrubat, çerez, çiğköfte ve yaş pasta ikram edilirken, resepsiyon boyunca alkollü içecekler ikram edilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Son günlerde yaşanan resepsiyon krizlerine Siverekli vatandaşlar son noktayı koyarak, önemli olan hususun kıyafetler olmadığını tüm Türkiye’ye duyurdu.

Latif Doğan’ın Siverek Sevgisi


Resepsiyonda, Siverek Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi, birbirinden güzel parçalar seslendirerek geceye renk kattı.Geceye onur konuğu olarak katılan ünlü ses sanatçısı Latif Doğan, tüm misafirleri tek tek dolaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Resepsiyon, havai fişek gösterisinin ardından, Halk Eğitim Müdürlüğü folklor ekibinin oyunları ile son buldu.

RESEPSİYON VİDEOUSU









Bu haber 3138 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü