SİVEREK'TE ÇOK SAYIDA ARACIN LASTİĞİ BİR GECEDE BIÇAKLANDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bir mahallede bulunan tüm araçların lastikleri bıçaklandı.Pazar sabahı uykudan uyanan vatandaşlar lastiklerinin patlak olduğunu görünce 155 Polis İmdat

SİVEREK'TE ÇOK SAYIDA ARACIN LASTİĞİ BİR GECEDE BIÇAKLANDI
30 Nisan 2010 - 15:01
telefonunu arayarak ihbarda bulundu. Mahallede araştırma yapan Polis Ekipleri, İlçenin Kale ve Güney Mahallelerinde sokakta ve evlerinin ünlerinde park edilmiş yaklaşık 20 aracın lastiklerinin bıçaklanarak patlatıldığını fark etti. Onlarca aracın sağ lastiklerini bıçaklayan kişi veya kişiler Polis tarafından aranırken, bazı vatandaşlar ilçede yüzlerce aracın bu şekilde zarar görmesinin doğal olmadığı, emniyetin bunları bir an önce bulmasını istedi. İlçenin Kale Mahallesi 27. Sokak'ta oturan ve aracının 4 lastiği bıçaklanarak patlatılan Gazeteci Mehmet Sezgin(28) yaptığı açıklamada "Kafe işletmecisiyim. Gece saat 00:00 sularında işim bittikten sonra eve geldim ve aracımı kapının önüne park ettim. Sabah işe gitmek için uyandığımda aracımın lastiklerinin patlak olduğunu fark ettim. Mahalledeki diğer araçlara baktığımda hepsi aynı şekil ve aynı alet ile patlatılmış olarak gördüm. Oturduğum sokakta 7 adet aracın ikişer lastiği patlatılmış. Suçluların bir an önce bulunmasını istiyorum’’ dedi.

Vatandaşların ihbarları sonrasında olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, kaporta kısmı zorlanan ve açılmaya çalışılan bazı araçlardan parmak izi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
  
Emniyet Yetkilileri lastikleri bıçaklanan 3 kişinin şikayetçi olduklarını diğer vatandaşların şikayete bulunmadıklarını belirttiler.
Bu haber 2360 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı