SİVEREK'TE BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ

Siverek Belediyesi, Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik ile İlim ve Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinlikte YGS sınavı öncesi öğrencilere ‘Başarı ve Motivasyon’ semineri düzenlendi.

SİVEREK'TE BAŞARI VE MOTİVASYON SEMİNERİ
09 Mart 2015 - 14:23

Siverek Belediyesi, Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik ile İlim ve Kültür Derneği, Kale Temel Lisesi tarafından organize edilen etkinlikte YGS sınavı öncesi öğrencilere ‘Başarı ve Motivasyon’ semineri düzenlendi.

Yenişehir mahallesinde bulunaN Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde lise öğrencilerine yönelik verilen seminere Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Avcı konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilere yönelik yapılan slayt sunumlarının ardından sahneye çıkan konuşmacı Ali Avcı öğrencilere başarılı olmanın yollarını anlatttı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, YGS sınavları öncesi öğrencilerde sınav stresinden ötürü meydana gelecek olası motivasyonu kaybının minimum seviyeye indirgenmesi için böyle bir seminer hazırladıklarını ifade etti. Postacı; “Siverek Belediyesi ve diğer paydaşlarımızla beraber öğrencilerimizin sınav stresinden dolayı başarı kaybı yaşamaması için sınav öncesi değerli hocamız Ali Avcı’yı davet ettik. Seminer sırasında gözlemlerimiz sınav öncesi çocuklarımızı motive etmek, başarabileceklerine inandırmak için bu tür etkinliklere ihtiyaç olduğu yönünde oldu. Çocuklarımıza yararlı olduğuna inanıyorum. Bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren konferansa Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Aslanparçası, İlim ve Kültür Derneği yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Foto: Yusuf Sarı


Bu haber 3114 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü