SİVEREK'TE ASAYİŞ HABERLERİ

-TUVALET İÇİN AÇILAN ÇUKURA DÜŞEN ÇOCUK YAŞAMINI YİTİRDİ-PAMUK TARLASINI İLAÇLARKEN ZEHİRLENDİ-BUNALIMA GİREN ŞAHIS BAŞINA BİR EL ATEŞ EDEREK

SİVEREK'TE ASAYİŞ HABERLERİ
14 Mayıs 2011 - 10:39
TUVALET İÇİN AÇILAN ÇUKURA DÜŞEN ÇOCUK YAŞAMINI YİTİRDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bağlı Kapıkaya beldesinde Tuvalet için açılan yaklaşık iki metre derinliğindeki çukura düşen beş yaşındaki çocuk boğularak yaşamını yitirdi.
   
Edinilen bilgilere göre Kapıkaya beldesi Kapıkaya Mahallesinde yaşayan M. B.(5) isimli çocuk yaşadığı evin çevresinde daha önce tuvalet için açılan içi yağmur suyuyla dolu olan çukura düştü. Çevrede bulunan çocukların aileye haber vermesi üzerine olay yerine gelen küçük çocuğun ailesi ve köylülerin yardımıyla çocuğun cesedi, yaklaşık iki metre derinlikte içi su dolu olan çukurdan çıkarılarak Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
           
Olayla ilgili soruşturmanın devam etiği  belirtildi.

PAMUK TARLASINI İLAÇLARKEN ZEHİRLENDİ
             
İlçeye   bağlı Yücelen Köyünde   pamuk tarlasını  ilaçlayan bir  vatandaş zirai ilaçtan zehirlendi.
            
Edinilen bilgilere göre  pamuk tarlasında   tarlada  ilaçlama  yapan  B. A.  isimli  vatandaş   pamuk bitkisi  için kullandığı  zirai  ilaçtan etkilenerek  zehirlendi. Yakınları tarafından  Siverek Devlet  hastanesine   kaldırılan   şahsa  ilk müdahale  burada yapıldıktan  sonra  hayati tehlikesi  bulunduğundan  Harran üniversitesine  kaldırılarak  tedavi altına alındığı  hayati tehlikesinin devam ettiği  belirtildi.

      BUNALIMA GİREN ŞAHIS BAŞINA BİR EL ATEŞ EDEREK
      
İlçeye bağlı  Hacıömer  Mahallesinde   yaşayan bir vatandaş girdiği bunalım sonucu  evde bulundurduğu  ruhsatsız  silahla  bir el başına    ateş ederek  yaşamına  son vermek  istedi.
   
Edinilen bilgilere  göre  B. B.(46)  isimli  vatandaş  evde  kimsenin bulunmadığı bir sırada  başına bir el ateş ederek   yaşamına  son vermek istedi.Silah sesi üzerine  eve gelen komşuları tarafından bulunan  şahıs  Siverek devlet hastanesine  kaldırıldı,şahsın hayati tehlikesi bulunduğundan  Şanlıurfa  500 yataklı devlet hastanesine   sevk edildi.

Bu haber 2551 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti