SİVEREK'TE ASAYİŞ

-KAYIP OĞLU İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ-HAM PETROL VE AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞI-3 GÜNDÜR KAYBOLAN OĞLU İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ-EVİN ÖNÜNDE BULUNAN MOTORSİKLET ALEV ALDI-PARK HALİNDEKİ ARAÇTAN HIRSIZLIK YAPILDIĞI İDDİASI

SİVEREK'TE ASAYİŞ
08 Mart 2012 - 17:04
HAM PETROL VE AKARYAKIT KAÇAKÇILIĞI

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Abdalağa ve Bahçelievler Mahallesinde ilçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin devriye görevi esnasında durumundan şüphelenilen iki ayrı kamyon ve ayrı adreslerde yaptıkları aramada 23.400 kilogram ham petrol ve 780 Litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre ilçenin Abdalağa Mahallesinde devriye görevi sırasında durumundan şüphelendikleri kamyonu durduran polis ekipleri kamyonda yaptıkları aramada kamyon kasasına gizlenmiş bir depo içinde 23.400 kilogram ham petrol ele geçirildi.

Öte yandan ilçenin Bahçelievler Mahallesinde polis ekiplerinin devriye görevi sırasında bir kamyonun şüpheli hareketleri üzerine kamyonda yapılan aramada 780 litre kaçak akaryakıt ile kaçak akaryakıt aktarımında kullanılan pompa, hortum sayaç ve dinamo malzemeleri ele geçirildi.

İki kaçak akaryakıt olayıyla ilgili Ö.K. ile M.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar hakkında yasal işlem başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

3 GÜNDÜR KAYBOLAN OĞLU İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat eden H.K. isimli şahıs, 3 gün önce evden ayrılarak bir daha eve dönmeyen çocuğundan haber alamayınca polisten yardım istedi.

Camikebir Mahallesinde yaşayan H.K. isimli şahıs oğlu M.K. tüm aramalarına rağmen bulamayınca hayatından endişe ederek polis marifetiyle bulunmasını istedi.

Polis ekipleri kayıp şahıs hakkında arama çalışması başlattı.

EVİN ÖNÜNDE BULUNAN MOTORSİKLET ALEV ALDI

İlçenin Kale Mahallesinde yaşayan B.K. isimli şahsa ait motosiklette bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre B.K. isimli şahsın beyanına göre, evde oturdukları sırada yangın kokusu fark etmesi sonucunda dışarı çıkarak evin önünde bulunan motosikletinin yandığını gören şahıs kendi imkânıyla yangını söndürdü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

PARK HALİNDEKİ ARAÇTAN HIRSIZLIK YAPILDIĞI İDDİASI

İlçenin Güney Mahallesinde park halindeki araçtan hırsızlık yapıldığı belirtilmesi üzerine polis ekipleri yaptıkları araştırma ve inceleme sonucunda ilçe dışından gelerek ilçede seyyar iş yapan H.O. isimli şâhısa ait araçta bulunan PVC kaplama makinesi, telefon, yazıcı ve araç teybinin kimliği belirsiz kişi ve kişilerce çalındığı, olay günü şahısın kahveden geldiğinde aracın kapılarının açık olduğunu, kimliği belirsiz kişi ve kişilerden şikâyetçi olduğunu belirtmesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYIP OĞLU İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Kale Mahallesinde yaşayan S.A. isimli baba polis merkezine müracaat ederek kayıp oğlunun bulunması için yardım istedi.

Edinilen bilgilere göre; Polis merkezine müracaatta bulunan S.A. isimli baba polis merkezine başvurarak 'okula çıkıyorum' diye 2 gün önce evden çıkan V.A. (16) 8. sınıf öğrencisi oğlunun bir daha eve dönmediğini, tüm aramalarına rağmen bulamadığını belirterek polis marifetiyle bulunmasını istedi.

Polis ekipleri kayıp şahıs hakkında arama çalışması başlattı.

Bu haber 2531 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu