SİVEREK'TE ASAYİŞ

HABER MERKEZİ/SİVEREK-ŞÜPHELİ ARAÇTA BİR RUHSATSIZ SİLAH VE 2 ADET ŞARJÖR ELE GEÇİRİLDİ-EŞİNİ DARP EDEREK BALDIZINI BIÇAKLA YARALADIĞI İDDİASI

SİVEREK'TE ASAYİŞ
04 Şubat 2012 - 19:44
ŞÜPHELİ ARAÇTA BİR RUHSATSIZ SİLAH VE 2 ADET ŞARJÖR ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Ayvanat Mahallesi üzerinde polis ekiplerinin devriye görevi ifa ettikleri sırada, durumundan şüphelendikleri aracı durdurarak yaptıkları aramada 1 adet ruhsatsız silah ve 2 adet şarjör ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre ilçenin Ayvanat Mahallesi Viranşehir yolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan araçta M.A., S.A., M.Y. ile Ş.D.isimli çocuk şahısların yapılan üst aramasında M.A. isimli çocuk şahsın sol cebinde bir adet şarjör ile araçta yapılan aramada arka koltuğun alt bölümüne gizlenmiş bir adet ruhsatsız silah ile bir adet şarjör ele geçirildi. Araç içinde bulunan silah ve şarjörlerin M.A. isimli şahısa ait olduğu belirtilirken, şahısların polis merkezindeki ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edileceği belirtildi.

EŞİNİ DARP EDEREK BALDIZINI BIÇAKLA YARALADIĞI İDDİASI

Hastane polisinin Siverek Devlet Hastanesine Ş.K. isimli bayanın yaralı halede getirildiğini anons etmesi üzerine polis ekipleri olayla ilgili yaptıkları araştırmada, Ş.K. isimli bayanın bilgisine başvuruldu. Şikayetçi bayan polise verdiği ifadesinde nikâhsız beraber yaşadığı İ.K. isimli şahıs tarafından darp edildiğini kavga sırasında kız kardeşi Z.Z.'ın de birlikte yaşadığı şahıs tarafından bıçakla yaraladığını iddia etti. Polis ekipleri birlikte yaşadığı kadın ile kız kardeşini yaraladığı iddiasıyla İ.K hakkında yasal işlem başlattı.











Bu haber 3059 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması