SİVEREK'TE ASAYIŞ

-MADENİ YAĞ SATIŞI YAPAN İŞYERİNDEN HIRSIZLIK YAPILDIĞI İDDİASI-EVE DÖNMEYEN OĞLU VE KIZLARI İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİLER-KARDEŞLERİN KAVGASI KANLI BİTTİ-MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI İDDİASI-TRAFİK KAZASI: 1 ÇOCUK YARALI

SİVEREK'TE ASAYIŞ
20 Ocak 2012 - 15:40
MADENİ YAĞ SATIŞI YAPAN İŞYERİNDEN HIRSIZLIK YAPILDIĞI İDDİASI

Siverek Eski Sanayi Sitesinde bir iş yerinde 20 varil madeni yağ çalındığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre İlçenin Eski Sanayi Sitesi C Blokta A.T. isimli şahsa ait madeni yağ satışı yapan işyerinden kimliği belirlenmeyen kişi ve kişilerce işyerinin kepenklerinin kırılarak hırsızlık yapıldığının belirtilmesi üzerine, polis ekipleri işyerinde inceleme ve araştırma yaptılar. İnceleme sonucunda işyeri sahibi A.T. isimli şahsın beyanına göre işyerinde yaklaşık 20 adet çeşitli markalarda variller içinde madeni yağların kimliği belirlenmeyen kişilerce çalındığı, çalan kişi ve kişilerden şikâyetçi olduğunu belirtti. Polis ekipleri hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattılar.

EVE DÖNMEYEN OĞLU VE KIZLARI İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİLER

İlçenin Camikebir Mahallesinde yaşayan H.D. isimli baba, Polis Karakoluna gelerek 2 gün önce evden ayrılan H.D.(17) yaşındaki oğlunun bir daha eve dönmediğini, oğlunun hayatından endişe duyduğunu belirerek bulunması için polisten yardım istedi.

Öte yandan ilçenin Hayriye Mahallesinde polis merkezine müracaat eden M.K. isimli anne E.K. isimli kız çocuğunun konfeksiyona gidiyorum diye evden çıktığını belirterek bir daha eve dönmediği, kendi imkânlarıyla araması sonucu bulamadığını belirterek polislerden kızının bulunması için yardım istedi.

Polis ekipleri iki ayrı kayıp şahıs hakkında arama çalışması başlattı.

TRAFİK KAZASI: 1 ÇOCUK YARALI

İlçenin Şirinkuyu Mahallesinde S.T. isimli şahsın yönetiminde bulunan 63 EL 3… plakalı aracı ile seyir halinde iken yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen F.Ç. isimli erkek çocuğa çarptı, çarpma sonucunda yaralanan çocuk şahıs sürücü tarafından kendi aracıyla Siverek Devlet hastanesi kaldırarak tedavi altına alındı. Yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KARDEŞLERİN KAVGASI KANLI BİTTİ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde meydana gelen 2 ayrı aile içi kavgada biri kardeşini darp etti, diğeri ağabeyini bıçakladı.

Meydana gelen aile için kavganın ilki İlçenin Camikebir mahallesinde yaşayan Y.K. kardeşi R.K ile henüz belirlenmeyen bir sebeple tartışıp kardeşini darp ettiği iddia edildi. Küçük kardeş olaydan sonra kaçarken ağabey Siverek Devlet Hastanesinde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Öte yandan ilçenin Camikebir Mahallesi Hürriyet Caddesinde ağabeyi Y.M. ile tartışmaya başlayan kardeşi H.M tarafından bıçakla yaralandı. Yaralı ağabey çevredeki vatandaşların yardımıyla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki olaydan sonra kaçan kardeş zanlıların yakalanması için çalışma başlattığı olaylarla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI İDDİASI

İlçenin Fırat Mahallesinde yaşayan M.A. isimli vatandaş, İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek 6. sokakta bulunan evinin önüne park ettiği motosikletini kimliği belirsiz şahıslar tarafından çalındığını belirterek çalınan motosikletini bulunmasını isteyerek, motosikletsini çalan kişi veya kişilerden şikayetçi oldu.













Bu haber 2510 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti