SİVEREK'TE ASAYİŞ

HABER MERKEZİ/SİVEREK*YÜKSEKTEN DÜŞEN İŞÇİ YARALANDI*MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI*İNŞAATIN İŞ MAKİNESİNDEN AKARYAKIT HIRSIZLIĞI YAPILDIĞI İDDİASI

SİVEREK'TE ASAYİŞ
08 Ocak 2012 - 21:23
YÜKSEKTEN DÜŞEN İŞÇİ YARALANDI

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Bağlar Mahallesinde bulunan bir inşaatta çalışan işçi sıva yaparken 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Edinilen bilgilere göre İlçenin Bağlar Mahallesinde bulunan bir inşaatta işçi olarak çalışan M.H. isimli şahıs inşaatın 1. katında alçı sıvası yaparken dengesini kaybederek 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Yaralı şahıs çevrede bulunan vatandaşlar tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı, işçinin sağlık durumunun iyi olduğu, bir müddet müşaade altına alınacağı belirtilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI

İlçenin Haliliye Mahallesinde ikamet eden A.Y. isimli şahıs Polis merkezine müracaat ederek motosikletinin çalındığını iddia etti.

Edinilen bilgilere göre A.Y. isimli şahıs evin önünde park ettiği motosikletinin evden çıktıktan sonra bulamadığını belirterek kimliği belirsiz kişi ve kişilerce çalındığını, tüm aramalara rağmen bulamadığını, motosikletini çalan kişi ve kişilerden şikâyetçi oldu.

polis ekipleri arama çalışması başlattı.

İNŞAATIN İŞ MAKİNESİNDEN AKARYAKIT HIRSIZLIĞI YAPILDIĞI İDDİASI

İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat eden A.K. isimli şahıs Yenişehir Mahallesinde kendisine ait inşaatta bulunan iş makinesinde toplam değeri 420 TL olan mazotun çalındığını iddia ederek çalan kişi ve kişilerden şikâyetçi oldu.

Polis ekipleri akaryakıt hırsızlığı ile ilgili soruşturma başlattı.  












Bu haber 2078 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü