SİVEREK'TE ASAYİŞ

-20 KİLO ESRAR MADDESİ YAKALANDI-SİVEREK’TE 3 AYRI İŞYERİNDE HIRSIZLIK İDDİASI-EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA EDEN KADIN EŞİNDEN ŞİKÂYETÇİ OLDU-BİR MİNİBÜS VE BİNEK OTONUN ÇARPTIĞI İKİ ÇOCUK YARALANDI

SİVEREK'TE ASAYİŞ
07 Aralık 2011 - 09:43
20 KİLO ESRAR MADDESİ YAKALANDI

Siverek ilçesinde, şüphelenilerek durdurulan binek oto içinde 2 ayrı poşet içinde 20 kilo 70 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinde gelmekte olan 65 NY 4.. plakalı araç, ilçenin Selimpınar Mahallesinde polis tarafından durdurulup arama yapıldı. Yapılan aramada binek otonun bagaj kısmında 2 ayrı poşet içinde toplam 20 kilo 70 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Esrar maddesiyle ilgili E.K, U.A. ve A.B. isimli şahıslar göz altına alındı. Şahısların ifadesinin ardından adli mercilere  sevk edilecekleri belirtildi.

SİVEREK’TE ÜÇ AYRI İŞYERİNDE HIRSIZLIK İDDİASI

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Camikebir ve Kale Mahallelerinde 3 ayrı iş yerinde hırsızlık yapıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre İlçenin Camikebir Mahallesi Güney Caddesi üzerinde bulunan R.U. isimli şahsa ait bir giyimci dükkânında hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından işyerinde inceleme yaptılar. Yapılan araştırma ve inceleme sonucunda işyeri sahibi R.U.  beyanına göre işyerinde bulunan kasadan 110 TL. nakit para ile 150 bin TL civarında gömlek ve mont çalındığı belirtilirken, polis ekipleri hırsızlığa karışan kişi ve kişiler hakkında soruşturma başlattı.

İlçenin Cumhuriyet Caddesi Eski Hal Pazarında T.Y. isimli şahsa ait işyerinde ve Siverek Gıda Maddeleri Odası Başkanlığı olarak faaliyet gösteren Oda Başkanı Abdulvahit Sevdalı’nın başkanlığını yaptığı işyerinde, kimliği belirsiz kişi ve kişilerce hırsızlık yapıldığı, şahısların beyanına göre 2 işyerinde 2 bilgisayar ve 150 TL. nakit para çalındığı belirtildi.

EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA EDEN KADIN EŞİNDEN ŞİKÂYETÇİ OLDU

Siverek’te yaşayan H.G. isimli bayan, polis merkezine gelerek resmi nikâhlı olan eşi V.G. ile dört yıldır evli olduklarını, eşinden her zaman şiddet gördüğünü iddia ederek eşinden boşanmak istediğini ve eşinden şikâyetçi olduğunu belirtti. Polis ekipleri V.G’nin yakalanması için yasal işlem başlattı.

BİR MİNİBÜS VE BİNEK OTONUN ÇARPTIĞI İKİ ÇOCUK YARALANDI

İlçenin Kale Mahallesi Seyfioğlu Caddesi üzerinde babasıyla birlikte yolda yürüyen E.Ç.  isimli çocuğa karşı yönden gelen bir minibüsün çarpması sonucu yaralandı. Yanında bulunan babası M.Ç. çocuğu kendi imkânlarıyla Siverek Devlet Hastanesinde kaldırılıp tedavi altına alırken, kazaya neden olan minibüsün plakasını alan baba, polis ekipleriyle yaptığı görüşmede kaza esnasında aracın sürücüsünü tanımadığını, minibüsün oğluna çarparak kaçtığını belirtmesi üzerine polis ekipleri kaçan minibüsle ilgi arama çalışması başlattı.

Öte yandan İlçenin Kale Mahallesi Gerger Caddesi üzerinde okul dönüşü karşıdan karşıya geçmek isteyen A.S.(14) isimli çocuğa plakası ve sürücüsü belirlenmeyen binek bir otonun çarpıp olay yerinden kaçması sonucu yaralanmasına sebep oldu. Yaralı çocuk Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 2 kazada yaralanan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.








Bu haber 2110 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış