SİVEREK'TE ASAYİŞ

HABER MERKEZİ/SİVEREK-SİVEREK’TE BİNEK OTO İLE MOTOSİKLET ÇALINDI İDDİASI-BİR KAMYON VE BİNEK OTONUN ÇARPTIĞI İKİ ÇOCUK YARALANDI-ŞÜPHELİ ARAÇTA KAÇAK SİGARA YAKALANDI

SİVEREK'TE ASAYİŞ
03 Aralık 2011 - 20:47
SİVEREK’TE BİNEK OTO İLE MOTOSİKLET ÇALINDI İDDİASI

Siverek İlçesinde meydana gelen 2 ayrı hırsızlık olayında, park halindeki bir binek oto ile bir motosikletin çalındığı iddia edildi.

İlçenin Haliliye Mahallesinde yaşayan ve oto galericilik yapan İ.K. isimli şahıs, toros marka binek otosunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce iş yerinin önünde park halinde olduğu halde çalındığını belirterek aracını çalan kişi veya kişilerden  şikayetçi olduğunu  belirtti.

Öte yandan ilçenin Kale Mahallesinde yaşayan H.G. isimli vatandaş evinin önünde park ettiği 63 EA 328 plakalı motosikletinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını bildirip motosikletinin bulunmasını istedi.

Polis ekipleri çalıntı binek oto ile motosikletin yakalanması için çalışmalar başlattı.

BİR KAMYON VE BİNEK OTONUN ÇARPTIĞI İKİ ÇOCUK YARALANDI

Edinilen bilgilere ilçenin Ayvanat Mahallesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Ş.B. isimli çocuğa, karşı yönden gelen M.A. yönetimdeki 21 EM 127 plaklı kamyonun çarpması sonucu ağır yaralandı. Yaralı küçük çocuk önce Siverek Devlet Hastanesine ardından da Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alınırken, kazaya neden olan sürücünün ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan İlçenin Ofis Mahallesi Eski Diyarbakır Karayolu üzerinde, okul dönüşü karşıdan karşıya geçmek isteyen Ö.G. isimli çocuğa plakası ve sürücüsü belirlenmeyen binek bir otonun çarpıp olay yerinden kaçtığı belirtilirken, yaralı çocuk Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞÜPHELİ ARAÇTA KAÇAK SİGARA YAKALANDI

İlçeni Ofis Mahallesi Eski Diyarbakır Karayolu üzeri Kaymakamlık Konutu yakınlarında şüpheli bir aracın olduğunun bildirilmesi üzerine söz konusu araçta yapılan aramada, aracın arka koltuğu üzerinde 30 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kaçak sigarayla ilgili  C.K. ile Ş.K. isimli şahıslar göz altına alındı.








Bu haber 2567 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü