SİVEREK'TE ASAYİŞ

HABER MERKEZİ/SİVEREK-İKİ GÜNDEN BERİ KAYIP OLAN OĞLUNUN BULUNMASI İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ-İNTERNET KAFEYE SIK GİTTİĞİ İÇİN KENDİSİNE KIZAN BABASINI BIÇAKLADI-BİR EVİN ÇATISI ÇÖKTÜ, BİR ÇOK EVİ SU BASTI

SİVEREK'TE ASAYİŞ
13 Nisan 2011 - 22:33
BİR EVİN ÇATISI ÇÖKTÜ, BİR ÇOK EVİ SU BASTI
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde üç gün aralıklarla yağan aşırı yağmur ilçeye bağlı 2 köyde maddi hasara neden oldu.

İlçe Kaymakamlığından edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Aşlıca Köyünde, Mehmet Asman isimli vatandaşa ait toprak çatılı evin çatısı aşırı yağıştan dolayı yıkıldı. Olayda can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi. İlçe Kaymakamlığı, köye bir ekip göndererek olay yerinde inceleme başlattı.

Öte yandan ilçeye 7 Km. uzaklıkta bulunan Siverek-Çermik Karayolu üzerinde bulunan Bayırözü Köyünde, aşırı yağan yağıştan dolayı köyün alt kısmında bulunan 3 evi su bastı. Su baskınında vatandaşlara ait gıda maddesi ve bazı eşyaları zarar gördü.
İNTERNET KAFEYE SIK GİTTİĞİ İÇİN KENDİSİNE KIZAN BABASINI BIÇAKLADI

İlçenin Güney Mahallesinde yaşayan O.I isimli şahıs, internet kafeye çok sık giden oğlunu uyardığı sırada oğlu F.I tarafından bıçaklandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre omuzundan ve anlından bıçak yarasıyla Siverek Devlet Hastanesine gelen şahıs, Hastane Polisine verdiği ifadesinde, internet kafeye çok gittiği için oğlu F.I ile tartıştığını, tartışma sırasında oğlunun bıçakla kendisine saldırıp yaraladığını söyledi.

Polis vatandaşın ifadesi doğrultusunda olayla ilgili soruşturma başlattı.
İKİ GÜNDEN BERİ KAYIP OLAN OĞLUNUN BULUNMASI İÇİN POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

İlçenin Şair İbrahim Rafet Mahallesinde yaşayan A.K isimli vatandaş, İlçe Emniyet  Müdürlüğüne gelerek, iki günden beridir evden ayrılıp bir daha eve dönmeyen 17 yaşındaki oğlu  S.K ‘in bulunması için polisten yardım istedi. Oğlunun fotoğrafını ve eşkalini polise veren Baba, çocuğunun yaşamından endişe duyduğunu, çocuğunun bulunması için polisin arama çalışması başlatmasını istedi. Polis kayıp gençle ilgili araştırma başlattı.







Bu haber 2491 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması