SİVEREK'TE ASAYİŞ

Haber Merkezi/SİVEREK-Dedaş Kaçak Ekipleri, Kaçak Kullananlara Göz Açtırmıyor.-Adliye Civarında Denetim Yapan Polisler, Bir Şahsın Bacağına Sarılı Esrar Yakaladı.-Evden Kapkaç.-Sabun İstedi, Kasayı Boşalttı Kaçtı.

SİVEREK'TE ASAYİŞ
15 Şubat 2010 - 09:26
SABUN İSTEDİ KASAYI BOŞALTI KAÇTI

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bakkaldan sabun isteyen 16 yaşlarındaki bir genç, bakkalın sabun vermeye çalışmasını fırsat bilip kasada bulunan para ile bir cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.
 
Edinilen bilgilere göre İlçenin Tahsin Kaplan Caddesinde bakkallık yapan F.K. isimli bakkalın dükkanına gelen 16 yaşlarında ki bir genç, kendisine bir kalıp sabun verilmesini istedi. Gence sabun vermek için tezgahın önünden kalkan bakkalın dalgınlığını fırsat bilen şahıs, kasada bulunan yaklaşık 300 TL para ile bir cep telefonu alarak kaçtı. Mağdur olan bakkal Polise haber verip, parasını ve cep telefonun alıp kaçan şahıstan şikâyetçi oldu.
 
EVDEN KAPKAÇ

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Dicle Mahallesinde yaşayan F.K. isimli kadın evinde işle uğraşırken 16–17 yaşlarında bir gencin elinde çantası olduğu halde kaçarken gördüğünü belirterek Polise haber verdi.
   
Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler eve girip ev sahibinin askıda bulunan çantasını alarak kaçan kişinin yakalanması amacıyla çevrede araştırma yapmaya başladılar.
    
Evde kapkaç yönetimiyle çalınan çantanın içinde Nüfus Cüzdanı, Yeşil Kart ve değerli eşyaların olduğu belirtildi.
 
ADLİYE CİVARINDA DENETİM YAPAN POLİSLER BİR ŞAHISIN BACAĞINA SARILI ESRAR YAKALADI

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Hasan Çelebi Mahallesinde bulunan Adliye Sarayı civarında denetim yapan Emniyet Yetkilileri şüphelenip arama yaptıkları B.T. isimli şahsın sağ bacağına sarılı halde bir kâğıt içine gizlenmiş 6 gram esrar maddesi yakaladı. Gözlem altına alınan şahıs karakoldaki işleminden sonra adli makamlara sevk edileceği belirtildi.
 
 
 
DEDAŞ KAÇAK EKİPLERİ KAÇAK ELEKTİRİK KULLANANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde son bir aydır devam eden kaçak elektrik denetimi köylerde devam ediyor.
  
DEDAŞ Şanlıurfa Kaçak Denetim Ekipleri ile Jandarma Komutanlığının ortaklaşa ekiplerince İlçeye bağlı Karacadağ Köyü'nde  yapılan denetimlerde yaklaşık 150 haneli köyde 9 mesken sahibinin kaçak elektrik kullandığı tespit edilerek. Kaçak Elektrik kullandıkları iddia edilen şahıslar  hakkında tutanaklar tutularak Cumhuriyet Savcılığına  gönderildiği, olayla ilgili yasal işlem başlatıldığı belirtildi.
 











Bu haber 1943 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı