Siverek'te Acil Müdahale Ekibi Kuruldu

Siverek Belediyesi, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün, şiddetli yağış uyarısının ardından olası su taşkınları ve sorunların önüne geçebilmek gerekli tedbirleri aldı.

Siverek'te Acil Müdahale Ekibi Kuruldu
02 Kasım 2016 - 16:19

Siverek Belediyesi, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün, şiddetli yağış uyarısının ardından olası su taşkınları ve sorunların önüne geçebilmek acil müdahale ekibi kurdu.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, ŞUSKİ ve İtfaiye ekiplerinin yer aldığı acil müdahale timi, yağışların başlamasıyla birikintilerinin meydana geldiği alanlarda çalışma yaparak, olası su baskınlarının önüne geçeceği öğrenildi..

İş makineleri ve vidanjörlerin hazır bekletildiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, önlemlere rağmen her zaman tetikte beklediklerini, ekipleri de hazır tuttuklarını söyledi. Öncül, “50 kişilik acil müdahale timi kurduk. İş makineleri ve vidanjörlerle taşkın sularının vatandaşa zarar vermesi önledik. Ekiplerimiz, bazı bölgelerde zemin katlara dolan sular tahliye etti. İlçede maddi hasarın olduğu bilgisi ise yok henüz” diye konuştu.

Haber Merkezi


Bu haber 2468 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması