SİVEREK’TE 79 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uygulama yapan polis ekipleri şüpheli olarak durdurulan iki araçta yaptıkları incelemelerde 79 kilo 712 gram esrar maddesi ele geçirilirken,5 kişi gözaltına alındı.

SİVEREK’TE 79 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
19 Kasım 2012 - 12:12

Siverek ilçe emniyet müdürlüğü “Uyuşturucu madde ticareti” yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Siverek-Diyarbakır karayolu üzeri uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan iki araçta yapılan incelemelerde 79 kilo 712 gram esrar ele geçirildi. Uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan 07 EEE. Plakalı araçta yapılan incelemelerde araçta herhangi bir uyuşturucu maddeye ulaşılmaması yapılan incelemelerde aracın öncü diye tabir edilen araç olduğu tespit edilmiş araçta iki kişi GBT kontrolleri sırasında uygulama noktasından hızla kaçtı. Polis ekiplerinin takibi sonucunda araç yakalandı. Araç içinde M.Y gözaltına alındı. Araç içinden kaçan F.Y yakalanması işin çalışmalar başlatıldı. Uyuşturucu madde taşıyan 07 VE plakalı araç ise Siverek-Diyarbakır karayolunun 10 kilometresinde yakalandı. Araç içinde yapılan incelemelerde 46 kilo 852 gram esrar maddesi ele geçirildi. Araç içinde bulunan K.E ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Siverek ilçe emniyet müdürlüğü “Uyuşturucu madde ticareti” yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Siverek-Diyarbakır karayolu üzeri uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan diğer araçta ise 32 kilo 86 gram esrar ele geçirildi. Uygulama noktasına gelen 21 EB. Plakalı araç içinde yapılan incelemelerde araç içinde esrar tohumları tespit edilmiş, araç içinde bulunan B.Ö ve M.D. T şahısların ifadeleri sırasında esrar maddesini bir ara sokakta attıklarını söylediler. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde 3 siyah poşet sokakta bulundu. Esrar maddelerine el koyan polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Bu haber 3146 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...