SİVEREK'TE 29 EKİM KUTLAMALARI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Cumhuriyetin 87. kuruluş yıl dönümü bir dizi etkinlikle kutlandı.(FOTO GALERİ)

SİVEREK'TE 29 EKİM KUTLAMALARI
29 Ekim 2010 - 09:14

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Cumhuriyetin kuruluşunun 87. yıl dönümü, Atatürk anıtına çelenk koyma töreninin ardından başladı.İlk kutlamalar ise Firkan Tüysüz şehir stadyumunda başladı.Stadyumundaki törenlere İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 107. Topçu Alay Komutanı Ali Uçarı, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Lütfü Balkır katıldı. Törene katılanlar halkın ve öğrencilerin bayramını kutladıktan sonra törenlere geçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu tarafından günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapıldı. Hersanlıoğlu konuşmasında, Cumhuriyetin 87. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, “Cumhuriyetimizin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm şehit ve gazilerimize teşekkürler ediyoruz. Cumhuriyet hepimizin teminatıdır.” Dedi

Kaymakamın konuşmasının ardında öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparak şiirler okudular. Ayrıca öğrenciler tarafından çeşitli jimnastik gösterileri yapıldı.

Kutlamalar saat 13.00’te sanatçı Latif Doğan’ın vereceği konser ile devam edecek. Akşam ise Paris Düğün Salonunda resepsiyon düzenlenecek.

Haberikra.com








Bu haber 2538 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması