SİVEREK'TE SİLAH VE KAÇAK SİGARA YAKALANDI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir araçta kaçak sigara ile 2 kaçak silah yakalandı    Edinilen bilgilere göre ilçenin Selimpınar Mahallesinde uygulama yapan  Polis Ekipleri 

SİVEREK'TE  SİLAH VE KAÇAK SİGARA YAKALANDI
27 Haziran 2010 - 22:26
 Diyarbakır  istikametinden gelen  T.D.(28) yönetiminde ki  33 EE 7832 plaklı  transit kamyonetin  arkasında suntalar arasına gizlenmiş vaziyete  1550 karton   gümrük kaçağı sigara  ele geçirildi.Olayla ilgili araç sürücüsü  gözlem altına  alındı.
  
Camikebir mahallesinde  S.A.(54)  isimli şahsın evinde  yapılan  aramada  bir adet ruhsatsız silah  ile bu silaha ait 2 şarjör ve 14 adet  mermi ele geçirildi. Olayla ilgili gözlem altın alınan  şahsın ifadesini ardından adli mercilere  sev edildi.
    
Öte yandan Fırat Mahallesinde bulunan  canlı hayvan pazarı civarında   uygulama  yapılan   yerde  şüphe üzerine  durdurulan  63 ES 778  plaklı araç durdurularak  araç sürcüsü olan  C. G.(35)   isimli şahısın üzerinde  bir adet  ruhsatsız tabanca  bir adet şarjör ile  8 adet tabanca  mermisi yakalandı.Şahıs  polis ifadesinin ardından adliyeye  sevk edildi.
Bu haber 2900 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü