SİVEREKLİLER'İN KÖPRÜ TALEBİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek İlçesinde yaşayan vatandaşlar Hükümetin Şanlıurfa için hazırladığı "Şanlıurfa için 4 yılda 400 proje" programının içinde

SİVEREKLİLER'İN KÖPRÜ TALEBİ
24 Temmuz 2011 - 22:15
yer alan Atatürk Barajı üzerinde kurulması düşünülen Siverek ile Adıyaman arasında karayolu bağlantısını sağlayacak olan  "Nisibi Köprüsünün’’ bir an önce yapılmasını istiyorlar.

Yıllardır Atatürk Baraj Göletinin üzerinde bir köprünün yapılması için imza kampanyası başlatıp topladıkları imzaları Ulaştırma Bakanlığına gönderen Siverek Bağlar Mahalle Muhtarı Muzaffer Koyunbakan, Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma Bakanı Faruk Çelik’e çağırıda bulunarak şunları kaydetti "Genel seçimler döneminde Şanlıurfa ve ilçelerinde seçim çalışması yapan Sayın Bakanımızın köprünün yapımı için siverrekli seçmenlerine sözü verdi. Yapılacak köprünün uzun bir çalışma  süresi içinde yapılacağını tahmin ederek bu çalışmanın uzun yıllara sığmaması amacıyla köprünün yapım çalışmalarına bir an önce  başlanmasını talep ediyoruz. Bu köprü Siverek ile Adıyaman İlçeleri arasında  ticaret bağlarını güçlendirecektir" dedi.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Salih Bucak "Köprünün Siverek ilçesiyle Adıyaman ili arasında hem ticaret hem de turizm ilişkilerini  geliştireceği bir gerçek. Siverek’te ekonomide yaşanan durgunluğun bu Köprünün yapımıyla canlanacağına inandığımız için  köprünün yapımına bir an önce başlanmasını yetkililerden rica ediyoruz’’ dedi.





Lütfü YALGI/SİVEREK






Bu haber 1990 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı