SİVEREKLİLERDEN ŞEHİT POLİSE VEFA BORCU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde geçtiğimiz ay iki gurup arasında çıkan silahlı ç.atışma sonucu şehit olan polis memuru Nihat Karakoca için açılan

SİVEREKLİLERDEN ŞEHİT POLİSE VEFA BORCU
24 Temmuz 2009 - 15:58
yardım kampanyasında Siverekli vatandaşların yardım kampanyasına 55 bin TL yardım yaptıkları belirtildi.
   
İlçe emniyet müdürlüğünden alınan bilgilere göre şahit polis için açılan yardım kampanyasının devam ettiği hatırlatılarak bu güne kadar ilçede ki vatandaşlar ile kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan memurların yaptığı yardımlarla Siverek’te ki vatandaşların 55 bin TL yardımın yanı sıra ilçe emniyet müdürlüğü mensuplarının da 20 bin TL yardım yaptıkları böylelikle ilçede toplam 75 bin TL yardım yapıldığı belirtilirken Şehit Polisin Ak Bank Siverek şubesinden aldığı 9.500 TL borcu Akbank müdürü Mehmet Fatih Oral’ın girişimleri sonucunda, şehidin borcunun Bankanın yönetim kurulunca silindiği belirtildi.
       
Emniyet yetkilileri yardım kampanyası sonucunda Şehit Polisin ailesi için Kastamonu ilinde bir ev satın aldığı, yardım Kampanyasına katkı sunan tüm Siverekli vatandaşların göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek yardım kampanyasının devam ettiğini arzu eden vatandaşların aynı hesap numarasından kampanyaya katkı suna bilecekleri belirtildi.  
        
Emniyet yetkilileri bu güne kadar Şehit Polis için yapılan yardımların tamamının dökümünü yaparak şu bilgileri verdiler. Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Fonu 23 bin TL. Şehit polis için ödenen 50 bin TL tazminat. Siverek ilçe emniyet Mensuplarının yaptığı 20 TL yardım. Siverekli vatandaşların yardım miktarı 55 bin TL olarak açıklandı.


NOT: SİTEMİZDE BULUNAN HABER, FOTOĞRAF, YAZI VB. HERTÜRLÜ MATERYAL KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ YAZILI İZİN OLMADAN KULLANILAMAZ. AKSİ DURUMDA HERTÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ SAKLI BULUNMAKTADIR.
Bu haber 2328 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması