SİVEREKLİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ


Siverek'te faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları tarafından Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a sunulan öneri ile Siverek'te Namlusu Bağlı Silah Anıtı yapılması istendi.

SİVEREKLİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
01 Temmuz 2009 - 13:17
ŞANLIURFA- Siverek'i Vilayet Yapma Ve Kalkındırma Derneği öncülüğünde bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları, bugün saat 14.00'te Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a çeşitli öneriler sunan Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'tan tam destek aldı.





Sivil Toplum Kuruşları, Siverek'te son zamanlarda silah kullanılmasından dolayı meydana gelen üzücü olayları protesto etmek amacıyla Siverek'te işlek bir caddeye “Namlusu Bağlı Silah Anıtı” yapılmasını önerdi.

Yapılan öneriyi değerlendireceklerini belirten Bucak, “ En kısa zamanda belirleyeceğimiz bir yere Namlusu Bağlı Silah Anıtını yapacağız “ dedi.







Sivil Toplum Kuruluşları tarafından sunulan diğer öneri de ise Siverek'in tanıtımı noktasında Siverek'in sesini tüm dünyaya duyuracak festival ve şenliklerin yapılması oldu.Bu öneriye de sıcak yaklaşan Bucak, "Türkiye'nin her yerinden insanların Siverek'e gelmesini istiyoruz.Festival konusunda en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız" dedi





Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bucak, Belediye olarak gelen önerileri dikkate aldıklarını belirterek, yapılan önerilerden dolayı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.





Ziyaret sonunda Sivil Toplum Kuruluşları adına ziyareti değerlendiren Diyanet-Sen Siverek Temsilcisi Kasım Bakudan, ziyarettin kendileri açısından olumlu geçtiğinin altını çizerek, “Belediye Başkanımız Bucak, bizim beklentimizin üstünde bize destek verdi. Yapılan görüşmemiz çok olumlu geçti” dedi.




Haberikra.com



Bu haber 2651 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu