SİVEREKLİLER YAZARINI YALNIZ BIRAKMADI

Lütfü YALGI/SİVEREKKentimizin yetiştirdiği ünlü yazarlardan biri olan Kemal Siyahhan, Diyarbakır’da Tüyap 3 kitap fuarında okurlarıyla buluştu.

SİVEREKLİLER YAZARINI YALNIZ BIRAKMADI
27 Mayıs 2012 - 17:42
Sivereklilerin büyük ilgi gösterdiği kitap fuarına yazarı görmek ve destek vermek amacıyla Diyarbakır’a giden Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Yılmaz, Murat Eyliyen, yazarın arkadaşı gazeteci Şükrü Dolaş, ilçe Milli eğitim Müdürü Lütfü Balkır, çok sayıda öğretmen ile lise öğrencileri katıldı.

Sivereklilerin büyük ilgi gösterdiği imza gününde Siyahhan Sivereklilerle bir bir ilgilenip sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

Siyahhan kitap fuarındaki imza etkinliğine katılmadan önce arkadaşı Şükrü Dolaş, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma yılmaz ile birlikte tarihi Hasan Paşa Hanında sabah kahvaltısı yapıp hep birlikte Diyarbakır’da bulunan Süryani ve Ermeni Kiliselerini ve Tarihi Diyarbakır Sokaklarını dolaşıp birlikte zaman geçirdiler.

Tarihi yerler ve kilise ziyaretinin ardından Tüyap Kitap Fuarında sevenleriyle buluşan Siverekli yazar Siyahhan, yaptığı açıklamada "Okurlarımı çok seviyorum. Siverek’ten gelen kitap dostları beni çok mutlu etti. Kitap fuarı dolayısıyla arkadaşlarımla iyi bir zaman geçirdim. Herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.




























Bu haber 4414 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi