SİVEREKLİLER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İSTİYOR

Video/FotoŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir araya gelen sivil toplum temsilcileri, yaptıkları basın açıklamasıyla Siverek’te organize Sanayi bölgesi istediler.Habervideosu

SİVEREKLİLER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İSTİYOR
11 Kasım 2010 - 12:27

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir araya gelen ve aralarında Sivil Toplum Kuruluşları, mahalle muhtarları, gazeteciler, siyasi parti başkanları, Belediye il genel meclisi üyelerinin de bulunduğu 61 sivil toplum temsilcisi, bugün saat 13.00’te, Siverek Hürriyet caddesinde, yaptıkları basın açıklamasıyla, Siverek’te Organize sanayi bölgesinin kurulmasını istediler.

Ortak basın açıklamasını Siverek’i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Derneği Sekreteri Mustafa Gelener okudu. Yapılan basın açıklamasında, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat Ergün’e seslenilerek, Siverek’te organize sanayi bölgesinin kurulması önünde çıkarılan haksız ve hukuksuz engellerin bir an önce kaldırılması istendi.

Basın açıklamasının devamında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a da seslenilerek, “Sayın Başbakanımız diyor ki, siz Türkiye’siniz büyük düşünün, Sayın Başbakanımız biz Türkiye olarak büyük düşünüyoruz ancak sesimizi duyan ve cevap veren bu güne kadar olmadı. Umarız zatıâlileriniz sesimizi duyar ve Siverek Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçmesi için gerekenin yapılması konusunda emir ve talimat verirsiniz.” Denildi.
Yapılan basın açıklamasının ardından grup dağıldı.

Habervideosu


Bu haber 3291 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması