SİVEREKLİLER İPUCU YARIŞMASINA KATILDI

Çağrı TV’de Pazar günleri yayınlanan İPUCU bilgi yarışmasının bu haftaki yarışmacılardan ikisi Siverekli hemşerilerimiz oldu.

SİVEREKLİLER İPUCU YARIŞMASINA KATILDI
01 Eylül 2012 - 13:31

 


Çağrı TV ekranlarında pazar günleri saat 21.00’de ilgiyle izlenen İPUCU yarışma programının bu haftaki konukları Siverek’ten Hüseyin Şeker ve İbrahim Öztürk hemşerilerimiz oldu. Yarışma programında yapılan format değişikliği üzerine Diyarbakır’daki Çağrı TV stüdyolarına giderek yarışmaya katılan hemşerilerimiz, başarıları bir yarışma çıkardı. Yarışma programında 95 puanla birinci olan sitemiz köşe yazarlarından Hüseyin Şeker yaptığı açıklamada şöyle konuştu, “ Geçen hafta www.cagritv.com.tr adresine girerek başvurumu yaptım. Kura sonucu benimle birlikte esnaf olan hemşerimiz İbrahim Öztürk yarışmaya katılmaya hak kazandı. Yarışma çok heyecanlı geçti. Yarışma sonucunda 95 puanla birinci oldum. İbrahim Öztürk ise 75 puanla ikinci oldu. Bu tür seviyeli yarışma programları bilgi eksikliklerimizi anlamaya ve eksikliklerimizi tamamlamaya vesile olur inş. Yarışmayı izlemek isteyenler pazar günü saat 21.00’de çağrı TV ekranlarında programı izleyebilirler” dedi


Program sonunda yarışmada birinci olan Siverekli Hemşerimiz Hüseyin Şeker’e çeşitli hediyeler verildi.Ayrıca yarışmaya katılan diğer yarışmacılara kitap hediye edildi.


www.siverekgenclik.com



Bu haber 3916 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor