SİVEREKLİLER DERNEĞİ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAYACAK

Diyarbakır Siverekliler Derneği, "Anneler Gününü" düzenleyeceği etkinlikle kutlayacak.

SİVEREKLİLER DERNEĞİ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAYACAK
08 Mayıs 2013 - 06:34

Diyarbakır Siverekliler Dernek Başkanı Burhan Erol, "Anneler Gününü", "Anne onurdur, Anne yaşamdır" temasıyla 11 Mayıs 2013 günü saat 13.00'te Yenişehir semtindeki Demirok Tesisleri'nde gerçekleştirecekleri etkinlikle kutlayacaklarını söyledi.



Daha önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Erol, kadına hak ettikleri değeri vermek ve bu konuda sivil toplum örgütlerine öncülük etmek amacıya etkinlikleri hazırladıklarını kaydetti.



Aralarında market, giyim, ayakkabıcı ve çeşitli sektörlerde yer alan firmaların dernek üyelerine yüzde 5 ile yüzde 30 arasında indirim yapacağını kaydeden Erol, "Sadece annelerin katılacağı organizasyona yoğun bir talep var. Yaklaşık bin anneyi bu özel günde bir araya getirip, onlara özel olduklarını hissettireceğiz. Onlar için ne yapsak azdır. Firmalarla indirim anlaşmasını da annelerimiz için yaptık. Çünkü ev ile ilgili tüm ihtiyaçları anneler yapıyor. İndirim anlaşmasından faydalanacak anneler aylık 150 lira kar etmiş olacak" dedi.


www.siverekgenclik.com


Bu haber 3249 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem