SİVEREKLİ YETKİLİLER KOLTUKLARINI KÜÇÜKLERE BIRAKTI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikler kapsamında ilçedeki amirler ve Belediye Başkanı

SİVEREKLİ YETKİLİLER KOLTUKLARINI KÜÇÜKLERE BIRAKTI
25 Nisan 2011 - 20:32
kısa bir süreliğine koltuklarını ilköğretim öğrencilerine bıraktılar.

Siverek Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Şirinkuyu İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Ağırtaş, ilçede yeni yeşil alanların yapılmasını, ilçede yeni okulların yapılması için belediyenin katkı sunmasını, alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlanarak daha modern bir Siverek için çalışılması talimatı verdi. Koltuğunu kısa süreli öğrenci Belediye Başkanına bırakan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, küçük başkanın talimatlarının belediye bütçesi dikkate alarak yerine getirileceğini belirtti.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak makamına gelen 4 öğrenciye birer laptop bilgisayar hediye etti.

BAŞSAVCI KIZ ÖĞRENCİ OLDU

Öte yandan öğrenciler Cumhuriyet Başsavcılığı koltuğunu Vakıf İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencilerinden Esma Kaldan devraldı. Önder Yeniçeri’yi makamında ziyaret eden okul öğrencileri geçici süreliğine başsavcılık makamına oturdu. Başsavcı koltuğuna oturan minik öğrenciler ilk olarak İlçe Cezaevi Müdürlüğünü arayarak Ceza ve İnfaz Müdürlüğünde bulunan tutuklu ve hükümlüler hakkında bilgi alırken, minik öğrenciler doğu ve güneydoğuda kız öğrencilerin okumaması özellikle ilköğretimden sonra okula devam edemediklerini dile getirerek, kız çocuklarının okuması gerektiğine dikkat çekerken, Başsavcı Önder Yeniçeri ziyarette bulunan öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Başsavcı Önder Yeniçeri ziyarette bulunan öğrencilere ve Vakıf İlköğretim Okul Müdür yardımcısına hediyelerini takdim ederek öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Lütfü YALGI/SİVEREK








Bu haber 3460 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi'nde İncelemelerde Bulundu
Başkan Mehmet Kuş Eyyübiye Millet Bahçesi’nde İncelemelerde...