SİVEREKLİ TARAFTARLARIN STAD TALEBİ

Şanlıurfa Süper amatör liginde mücadele eden Siverek Gücü ile Şanlıurfa Tarımspor ile karşılattığı maçta taraftar yeni stad istedi.

SİVEREKLİ TARAFTARLARIN STAD TALEBİ
01 Şubat 2014 - 19:26

Firkan Tüysüz şehir stadyumunda saat 13.30’da başlayan maçta Siverek Gücü ile Şanlıurfa Tarımspor 2-2 berabere kaldı.

Maçın ilk yarısında etkili futbol oynayan Siverek Gücü, taraftarlarının desteği ile Veysel’in 32. dakikada attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarıda Siverek Gücü geliştirdiği atakları gol ile sonuçlandırmayınca Şanlıurfa Tarım Cihat’ın 60 dakikada attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Gol sonrasında ataklarını geliştiren Siverek Gücü Serdar İrek’in 70 dakikada attığı gol ile durumu tekrar 2-1 yaptı.Siverek Gücü futbolcularının geliştirdikleri ataklar gol ile sonuçlanmayınca, Şanlıurfa Tarımspor’lu futbolcu Samet’in 85 dakikada attığı gol ile durumu 2-2 yaptı. Maçta başka gol olmayınca her iki takım sahadan 1’er puan ile ayrıldı.

Maçın yanı sıra taraftarların yaptığı tezahüratlarda Siverek’te yeni bir stadyum yapılması için talepte bulundular. Firkan Tüysüz Stadyum’unun oynanacak maçlar için yetersiz olduğuna ve özellikle kışın oynanan maçlarda havanın soğuk olması nedeniyle taraftarların maçlara gelemediğine değinen taraftarlar bu taleplerini tezahüratlarla devam ettirdiler.

Haber: Bahattin Yolaçan




Bu haber 3086 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor