Siverekli pazarcıdan örnek davranış

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde semt pazarındaki bir esnaf tarafından başlatılan kampanya ile 200 dolar bozdurup fişine getirene ücretsiz sebze verilecek.

Siverekli pazarcıdan örnek davranış
16 Ağustos 2018 - 12:40

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan Türkiye parasına sahip çıkma kampanyasına bir destekte Siverekli pazarcıdan geldi.

Siverek'te 7 yıldır semt pazarında esnaflık yapan Abdulaziz Kürkçü (24) başlattığı kampanya ile 200 dolarını bozdurup fişini getirene günlük ihtiyacı kadar sebze ücretsiz vereceğini duyurdu.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Pazarcı esnafı Abdulaziz Kürkçü, ABD'nin Türkiye karşı başlattığı yaptırmaları kabul etmediklerini belirterek," ABD'nin Türkiye karşı başlattığı ekonomik ambargo ve yaptırımlara karşı devletimizin yanındayız. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile Türkiye Lirasına destek amacıyla bizde bir kampanya başlattık. 200 dolar bozdurup fişini getirene günlük ihtiyacı kadar sebze ücretsiz vereceğiz. İnşallah bu gibi davranışlarla ABD'nin oyununu boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 4336 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor