SİVEREKLİ ÖĞRETMENİN ACI SONU

Şanlıurfa’da, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen fizik öğretmeni İbrahim Yar, tabanca ile başına ateş ederek intihar etti.

SİVEREKLİ ÖĞRETMENİN ACI SONU
18 Şubat 2014 - 13:46

Olay İbrahim Yar’ın Osman Gazi Mahallesindeki baba evinde meydana geldi. Cumhuriyet İlköğretim okulunda görev yapan İbrahim Yar, bir süredir psikolojik tedavi görüyordu. İddiaya göre geçtiğimiz ay psikolojik sorunları nedeniyle İbrahim Yar, öğretmenlikten istifa etti.

Mesleğine bir süre ara veren İbrahim Yar, bu sabah tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Silah sesi ile odaya giren yakınları İbrahim Yar’ı kanlar içerisinde yerde buldu. Hayatını kaybeden İbrahim Yar’ın cenazesi otopsi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Öğretmenin ölüm haberini alan öğrencileri büyük bir üzüntü yaşarken meslektaşları hastaneye akın etti. İntihar eden öğretmenin eşinden ayrı yaşaması nedeniyle baba evinde kaldığı öğrenildi. Hastane morgunda otopsisi yapılan öğretmenin cenazesi, toprağa verilmek üzere Siverek’e götürüldü.Yar, Siverek Abdulkadir Geylani Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Polis, 40 yaşındaki öğretmenin intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: www.sanliurfa.com


Bu haber 4932 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi