SİVEREKLİ ÖĞRETMEN KOMPLO KURBANI MI ?

Ramazan Bayramının 2. günü Gaziantep’te meydana gelen bombalı saldırı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Siverekli öğretmen M.H tutuklandı.

SİVEREKLİ ÖĞRETMEN KOMPLO KURBANI MI ?
26 Ağustos 2012 - 13:25

Gaziantep Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınlarında Ramazan Bayramının ikinci günü meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Mersin’de gözaltına alınan Siverekli Eğitimci M.H, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edildi. Nöbetçi savcılıkta ifade veren M.H. çıkarıldığı mahkemece "yardım ve yataklık" suçundan tutuklandı.


Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şair İbrahim Rafet İ.Ö.O’nda müdür yardımcısı olarak görev yapan ve çevresinde sevilen M.H’nin, bir komploya kurban gittiğini belirten çevresi, gerçeklerin yakın zamanda meydana çıkması temennisinde bulunarak, asıl faillerin yakalanarak adaletin tecelli etmesi dileğinde bulundu. Siverek halkı ise, vahşi saldırıyı her kim ne sebeple yaparsa yapsın, insanlıktan nasibini almadığını, sivil ve suçsuz bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmeyle eşdeğer olduğunu, yapılan saldırının ülkede kargaşa çıkararak ülkemiz üzerinde emelleri olan yerli ve yabancı derin güçlere hizmet etmek amacıyla yapıldığını savundular.


Önceki gün toplanan Siverek Barış Platformu ise yayınladığı mesajda G.Antep'te meydana gelen alçak saldırıyı kınayarak, soruşturmalar devam ederken Siverek ve Sivereklilerin isminin basında mahkûm edilmesinin kabul edilemez olduğunu, hukuka aykırı bu davranışı kınadıklarını belirttiler.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 3351 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü