SİVEREKLİ MİNİK İREM'İN ERDOĞAN SEVGİSİ

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyaretlerinde başbakan’ı havaalanında çiçeklerle karşılayan Siverekli minik İrem, bu seferde geleneği bozmayarak başbakan’ı havaalanında çiçeklerle karşıladı.(FOTO GALERİ)

SİVEREKLİ MİNİK İREM'İN ERDOĞAN SEVGİSİ
01 Kasım 2010 - 11:35

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın minik hayranı 6 yaşındaki Siverekli minik İrem Yüksekyayla, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyaretini fırsat bilerek başbakanı havaalanında çiçeklerle karşılayarak daha önce beraber çekmiş oldukları bir fotoyu kendisine hediye etti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın daha önceki 3 ziyaretinde de başbakanı babası Bekir Yüksekyayla ile birlikte havaalanında karşılayan minik İrem, başbakan’a “ Davos’un Fatihi hoş geldin, Urfa’ya şeref verdin, Sen en büyük Başbakansın, Recep Tayip Erdoğan’ın dörtlüğünü okudu. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a beni tanıdınız mı diyen minik İrem’e başbakan cevap olarak, “Sen her seferinde beni çiçeklerle karşılayan kız değil misin ?” cevabını verdi. Küçük İrem’e çeşitli hediyeler veren Erdoğan, küçük İrem’i kucağına alıp öptü.

Siverek Gençlik Haber










Bu haber 2414 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...