SİVEREKLİ İŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKİstanbul’da yaşayan Siverekli İş Adamı Ahmet Ataman, Siverek  ilçesinde bulunan Köy ve Merkez okullarının 

SİVEREKLİ İŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
04 Mayıs 2010 - 10:07
ana sınıfları ve 1. sınıfları için gönderdiği 13 bin hikaye ve boyama  kitabı okullara dağıtılmaya başlandı.
   
İş Adamının gönderdiği kitaplar Kapıkaya Belde İlköğretim Okulu ile  Siverek Yavuzselim İlköğretim Okulunda, İlçe Kaymakamı Kemal  Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Yılmaz, Siverek’i Vilayet  Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Koçali Aymaz katıldı.
     
Kitaplarla birlikte bir miktar giysi yardımının yapıldığını aktaran İlçe Kaymakamı Yıldız, Siverekli İş Adamı Ahmet Ataman’ın göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti ’’Eğitim sorunu çok önemli bir sorun. Tüm vatandaşlarımızın katkısıyla bu sorunun kısa zamanda çözüleceğine inanıyorum. İş Adamımızın gösterdiği duyarlılığı diğer İş Adamlarımızdan da bekliyoruz’’ dedi.
     
Siverekli İş Adamı Ahmet Ataman İlköğretim 1. sınıf ile Anasınıfları için  gönderdiği 13000 kitabın dışında çeşitli üniversitelerde eğitim gören Siverekli Öğrencilerin başlattığı kitap toplama kampanyasına destek vererek İstanbul’da topladığı 10 bin çeşitli kitabı kampanya kapsamında kampanyaya destek vermişti.
      
Hayırsever İş Adamına telefonla ulaşan A.A Muhabirinin aldığı bilgiye  göre, İş Adamı Ahmet Ataman bu yıl içinde doğduğu Kapıkaya Beldesine babasının adıyla bir okul yaptıracağını Siverek’te eğitime  katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.
Bu haber 2685 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü