SİVEREK'Lİ İŞ ADAMI HÜSEYİN PİRİNÇ AKPARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU

12 Haziran 2011'de yapılacak Genel seçimlerde Urfa İli İstanbul ve Ankara'dan sonra en fazla aday adayı çıkaran 3. il oldu. Şanlıurfa'da AK Parti'den milletvekili olmak isteyenlerin sayısı 351 kişiye ulaştı. Seçime Siverek'li aday adaylarının

SİVEREK'Lİ İŞ ADAMI HÜSEYİN PİRİNÇ AKPARTİ'DEN ADAY ADAYI OLDU
16 Mart 2011 - 20:19
ilgisi de yoğun oldu.

Aday adaylarımızdan Siverekli İş adamı Hüseyin Pirinç Hazırladığı Seçim Beyannamesinde:

Hizmeti yerinde ve zamanında Türk milletinin istediği doğrultuda ve en temiz siyaseti bilgi ve becerimle dürüst bir şekilde kirletmeden Allah korkusuyla yapacağıma inandığım için aday oldum.

Niçin AK parti denirse milletin değerleriyle çizilmiş, Birlik ve beraberlikle nelerin başarılabileceğini göstermiştir.
       
8,5 yıldır başarılı bir şekilde ülke yönetimini sürdüren” Ak parti bildiğiniz gibi Türkiye’de ilk defa seçim beyannamesinde önündeki seçim dönemi için değil o dönemden başlayarak üç dönemi kapsayan ileri bir hedef koymuştur. 2023’ün güçlü Türkiye’sini hedefleyen, hedefinde 2023 yılında dünyanın ilk on ekonomisi arasında olmayı planlamaktadır.
       
Zor başarılır, imkânsız ise zaman alır, bu zaman içinde Şanlıurfa yı kültürel-sosyal ve ekonomide iyi bir yer alması için elimden gelini yapacağıma inanıyorum. AK parti iktidarda olduğu sürece eğitim-sağlık-tarım gibi her türlü sorunla mücadele etmiş ve bu mücadelede başarılı olmuştur.
      
Amacım yalnızca ve yalnızca bir hizmetkâr olarak AK parti ve sayın başbakanımızın desteği ile Şanlıurfa nın sorunlarıyla mücadele etmek ve bu mücadelede başarılı olmaktır. Yalan söyleyemem çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar oysa ben her zaman yanmasından yanayım.
       
AK parti nın simgesi olan ampulde yalanın yeri olmadığı acık ve nettir. Ben hiç bir şey vaat etmiyorum edemem de ama emin olduğum partimin bana vereceği destekle benden bekledikleri görevi laiki ile en güzel şekilde yapacağıma inanıyorum.
       
Seçim programına, parti tüzüğüme ve partimin belirlemiş olduğu siyasi çizgide politika yapıp kendimi bir nefer,vatandaşıma hizmeti de bir ibadet bildiğimden , Türk Milletine ve Şanlıurfa’ya yakışır bir şekilde hizmeti vereceğime ve bu hizmetin takipçisi olarak bir görevle çalışacağıma benim gibi maddi yaptırımı olmayan,arkasında oy kitlesi bulunmayan,aşireti olmayan kimsesizlerin de ancak AK Partinin adaletli düşüncesiyle mümkün olabileceğine inandığım için aday adayı oldum.
       
Bütün aday adaylarına başarılar diler, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.




Bu haber 3098 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem