SİVEREKLİ GAZİLERİNİ BAĞRINA BASTI

Gazze'ye yardım ulaştırmak amacıyla İHH ekibiyle beraber yardım gemisinde bulunan ve İsrail askerlerinin saldırıları sonucunda yaralanan Cevdet Ökenek ile İsrail askerlerince tutsak tutulan Ramazan Baylan, Siverek'te görkemli bir şekilde karşılandı.

SİVEREKLİ GAZİLERİNİ BAĞRINA BASTI
04 Haziran 2010 - 10:35
Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla yardım gemisiyle Gazze’ye giden ve İsrail askerlerinin saldırılarına maruz kalan, Siverekli yardım gönüllüleri bu sabah saat 09.30’da Siverek’e ulaştı. Siverek halkı, yardım gönüllülerini 300 araçlık bir konvoyla, Siverek girişinde Yatılı Bölge Okulu yanında karşıladı.300 araçlık konvoy daha sonra şehir merkezinde halkın sevgi gösterileriyle karşılandı.

İsrail askerlerinin saldırıları sonucunda bacağından ve kolundan yaralanan Cevdet Ökenek, İsrail askerlerinin Saldırıyı sabah namazı vaktine ayarladığına dikkat çekerek, “İsrail askerleri 1 ay boyunca gemiye yapacakları saldırı için tatbikat yapmışlar. Kendi hesaplarına göre, gemiyi 4 dakikada ele geçirmeyi planlıyorlardı. Biz 1.5 Saat direndik.Direnme neticesinde yanımda bulunan bir çok arkadaşım şehit oldu” dedi.

Amaçlarının İsrail askerlerine saldırmak olmadığını belirten Ökenek,” İsteseydik onlarca İsrail askerini öldürebilirdik.Ama bizim amacımız İsrail’in zulmunü tüm dünyaya göstermekti.Allah’ın izniyle de amacımıza ulaştık” dedi.

Deniz Uğurlu


Bu haber 2777 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor