SİVEREKLİ ESNAF MEHMET EKİNBAŞ CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKGenel seçimlere sayılı günler kala, tüm Türkiye'de siyaset arenası hareketlendiği gibi Siverek’te de siyaset, baharın sıcaklığıyla

SİVEREKLİ ESNAF MEHMET EKİNBAŞ CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI
01 Nisan 2011 - 20:11
birlikte hareketlenmeye başlandı. 12 Haziran 2011'de yapılacak olan genel seçimlerde Siverek’te yaşayan, geçimini esnaflıkla sağlayan Mehmet Ekinbaş(26) Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) den aday adayı olduğunu açıkladı.
  
Gazetemizi ziyaret eden Ekinbaş, Türkiye’de gençlerinde siyaset yapabileceğini, siyasetin sadece elit ve kodamanların denetiminde olmadığını ispatlamak için aday adayı olduğunun belirterek şöyle konuştu ’’Bu güne kadar işçi, esnaf, memur ve köylülere siyaset yolu açılmadı. Oysa sorunları yaşayan bunlardı. İşsizliği, yoksulluğu yaşayan bu kesimdir. Bu kesimden biri ancak ayakkabısız çocuğunu okula göndermemenin acısını bilir. Bu güne kadar Parlamentoda bizi temsil edenlerin kaçı bir geceyi evinde aşsız ve ekmeksiz geçirmiş. Şanlıurfa'da aday adaylarının kaçı işçi veya yoksul köylüdür. Şu çok iyi bilinmelidir, siyasetle ilgilenmeyen aydınları bekleyen sonuç niteliksiz insanlar tarafından yönetilmeye razı olmaktır. Ben bu yönetim şeklini benimsemediği için varım. adayım dedim, takdiri halka bıraktım. İnanıyorum ki Siverek ve Şanlıurfa halkı haksızlığı, yanlışı kabul etmeyerek bu kez tercihini halktan yapacak. Onun derdini anlayan yarasını sarabilecek birini seçecektir. Ben dün de bu halka güvendim bu gün de güveniyorum’’ dedi.


Lütfü YALGI/SİVEREK





Bu haber 2741 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı